OVER ROB EN KARIN

Over Rob en Karin

 De mensen achter
Rotech Support

Rob is – door jarenlange ervaring – dé specialist in het afstellen van het rijwielgedeelte van uw motorfiets. Karin is de drijvende kracht achter de schermen, de boekhouding heeft geen geheimen voor haar.

Vering en demping: een belangrijk onderwerp voor elke motorrijder, want het is de verbinding tussen de banden en de motorfiets. En als dat niet goed gaat, gaat ook het contact tussen band en wegdek niet goed. We maken deze moeilijke materie in begrijpelijke taal heel toegankelijk voor u. Van de enthousiaste toermotorrijder tot aan motorsporters op WK-niveau, iedereen kan bij ons terecht. En daar zijn we trots op!

We verkopen geen schokbrekers maar een goed gevoel. Na een persoonlijke analyse komen wij met een eerlijk advies. En als dat advies een standaard rijwielgedeelte blijkt te zijn, dan is het dat. In dat geval wordt alleen de afstelling van de standaard motorfiets aangepast. En als dat advies een andere schokbreker zou zijn, kijken we eerst naar de budgettaire mogelijkheden. Zo verkopen we maatwerk voor een standaard prijs.

Heeft u vragen of heeft u behoefte aan een persoonlijk advies?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Rob Overdijk